Türkiye'nin en büyük çocuk oyun alanı tamamlanıyor

Türkiye'nin en büyük çocuk oyun alanını içerisinde barındırın ve Mamak'ın en prestijli projelerinden biri olan Kartaltepe Kentpark büyük oranda tamamlandı.

Belediye Haberleri 23.01.2014 10:43:40 0
Türkiye

 

Türkiye’nin en büyük çocuk oyun alanını içerisinde barındırın ve Mamak’ın en prestijli projelerinden biri olan Kartaltepe Kentpark büyük oranda tamamlandı. Sık sık bölge gezileriyle yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yatırımların geldiği aşamalar hakkında proje müteahhitleri ve mühendislerden bilgi alıyor. Kartaltepe Kentpark’ın Mamak’ta yaşanan dönüşümün sembol projelerinden bir olduğunu dile getiren Akgül; “Son derece engebeli ve zor bir alanda yapımı devam eden Kartaltepe Kentpark da çalışmalar devam ediyor. İçerisinde sosyal, kültürel birçok hizmet biriminin bulunduğu Kentpark, Mamak’a estetik bir görünüm kazandırmanın yanı sıra Mamak’ta yaşanan büyük değişiminde sembolü olacak” dedi.  

 İlk etap yüzünü göstermeye başladı

Yedi tonluk kartal figürünün yerleştirildiği Kartaltepe Kentpark’ın her geçen gün kendini göstermeye başladığını belirten Akgül, 7’den 70’e bütün Mamaklılar artık ilçemizde vakit geçirecek dedi. Kartaltepe Kentpark içerisinde nikah salonu, kongre sarayı, seyir terasları, spor alanları ve başkentin en büyük çocuk oyun alanı bulunuyor. Hatip çayının içerisinden geçtiği projede gondollar gezecek. Yeşillendirme çalışmalarının devam ettiği proje hızla tamamlanıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04